SUNDS PLÅT & BYGGTJÄNST

Plåtslagare Örebro

Plåtslagare Örebro

Välkommen till Sunds Plåt & Byggtjänst – din pålitliga plåtslagare i Örebro! Vi är stolta över att erbjuda en omfattande takarbeten och plåtslageritjänst som omfattar allt från takinstallationer, reparationer och underhåll till skräddarsydda plåtkonstruktioner för ditt hem eller företag. Oavsett om du behöver en akut reparation eller en omfattande takinstallation, är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vilka vi är

Sunds Plåt & Byggtjänst är ett företag med mångårig erfarenhet och gedigen kompetens inom plåt och tak. Våra skickliga och erfarna plåtslagare arbetar med en mängd olika material, inklusive plåt och papp, för att säkerställa att vi kan uppfylla alla dina behov. Vi arbetar i bland annat Örebro.

Plåtslagare Örebro

Vad vi gör

Vårt företag kan med stolthet erbjuda en pålitlig och snabb service för alla våra kunder när det kommer till plåtslageri och takarbeten. Våra skickliga hantverkare arbetar alltid med precision och omsorg om detaljer för att säkerställa att ditt projekt utförs till perfektion.

Plåtslagare Örebro

VÅRA TJÄNSTER

Plåtslageri

Plåtslageri är nyckeln till en stabil och långvarig konstruktion av ditt hem eller företag. Med vårt plåtslageri får du en pålitlig och hållbar lösning som skyddar dig mot väder och vind. Vi hjälper dig i Örebro med allt från plåttak och stuprännor till fönsterbleck.

Takarbeten

Ett välbyggt tak är en av de viktigaste delarna av en byggnad. Med våra takarbeten får du en hållbar och pålitlig lösning för dig och din fastighet. Här finns kompetens inom olika takmaterial, så som papp och plåt, vilket gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar.

Bygg

Sunds Plåt & Byggtjänst hjälper dig med byggtjänster inom tak och fasad. Våra hantverkare är kunniga och erfarna, de arbetar alltid med noggrannhet och omsorg vad gäller detaljer. Detta för att skapa det perfekta utseendet för ditt projekt, oavsett vad det innebär.

Sunds Plåt & Byggtjänst

Lertagsgatan 11 , 694 34 Hallsberg
073-687 06 10
Plåtslagare Örebro